Hukan Black Week

Hukan Black Week

Hukan Black Week 17.–26.11. tuo mukanaan tarjouksia ja tapahtumia, joita ei kannata jättää välistä! Hyödynnä tarjoukset ja varmista paikkasi viikon tapahtumiin!

Black Week -tarjoukset:

Loppuvuoden treenit 74 € ja Liity, liiku, tienaa -passi kaupan päälle!

Liity nyt Hukan jäseneksi ilman määräaikaa ja treenaa loppuvuosi vain 74 € hintaan. Tarjous sisältää liittymismaksun sekä marras- ja joulukuun treenit. Mitä aikaisemmin liityt, sitä enemmän säästät! Lisäksi saat itsellesi Liity, liiku, tienaa -passin, jolla voit omalla aktiivisuudellasi tienata ilmaisen treenikuukauden! Hukan jäsenenä saat käyttöösi paikkakunnan parhaat liikuntamahdollisuudet ja muita lukemattomia etuja, lue lisää.

HYÖDYNNÄ BLACK WEEK -TARJOUS NYT

Tarjous koskee uusia, toistaiseksi voimassaolevia Hukka-jäsenyyksiä. Jäsenyys edellyttää 15 vuoden ikää. Saat viikolla 48 erillisen viestin, kun Liity, liiku, tienaa -passi on noudettavissa Hukan vastaanotosta. Tienataksesi ilmaisen treenikuukauden sinun tulee liikkua tammikuun loppuun mennessä Hukassa 12 kertaa. Kerran kuntosalilla, kerran ryhmäliikunnassa ja käydä kerran palloilemassa. Muut 9 käyntikertaa ovat vapaasti valittavissa.

Kaikki kuntosaliohjelmat -20 %

Enemmän tolokkua reeniin Hukan valmentajien johdolla. Nyt saat 20 % alennuksen kaikista kuntosaliohjelmista! Olit sitten aloittelija tai edistynyt treenaaja, avullamme saat treenituloksesi uuteen nousuun. Sinun ei tarvitse olla Hukan jäsen hyödyntääksesi valmennuspalveluitamme.

OSTA KUNTOSALIOHJELMA NYT

Kahvila Hukan tarjoukset

Tiistaina 21.11. kaikki smoothiet 4 €
Keskiviikkona 22.11. 2 kpl Barebellsin proteiinijuomaa 5 €
Perjantaina 24.11. 2 kpl Celsiusta 1 hinnalla

Hyödynnä tarjoukset paikan päällä Kahvila Hukassa!

Viikon tapahtumat:

Perjantai 24.11.
Black Week BODYJAM-maraton klo 17.45–19.45

Kaksi tuntia iloa, ihania rytmejä ja yhdessä tanssimista! BODYJAM-maraton alkaa lämmittelyillä, jonka jälkeen jatketaan pidemmillä koreoilla. Välissä pidetään pieni tankkaustauko ja sitten jatketaan toinen tunti lopetellen kunnon jäähdyttelyihin. Tanssimaratoniin ovat tervetulleita sekä Hukan varsinaiset jäsenet että ei-jäsenet. Liput tulevat myyntiin ei-jäsenille 10.11. Ilmoittaudu mukaan!

Black Week Cycling-maraton klo 18.15–20

Tervetuloa heavyrock teemaiseen cycling-maratoniin! Tunti on kaikille sopiva harmaa. Cycling-maratonille ovat tervetulleita sekä Hukan varsinaiset jäsenet että ei-jäsenet. Liput tulevat myyntiin ei-jäsenille 10.11. Ilmoittaudu mukaan!

Lauantai 25.11.
Black Week Skumppajooga klo 13.15–14.15

Skål! Skumppajoogassa osallistujat palkitsevat itseään suorituksistaan kylmällä kuohuviinillä liikkeiden lomassa. Tunnilla pidetään hauskaa ja otetaan rennosti lämpölamppujen alla. Joogan aikana tehdään helppoja liikesarjoja sekä hengitysharjoituksia. Tunnilla vahvistetaan myös kehonhallintaa sekä parannetaan liikkuvuutta ja tasapainoa. Tästä kaikesta syntyy elämys, jossa on lupa nauraa ja nauttia. Skumppajoogaan ovat tervetulleita sekä Hukan varsinaiset jäsenet että ei-jäsenet. Liput tulevat myyntiin ei-jäsenille 10.11. Ilmoittaudu mukaan!

LES MILLS SHAPES™ -näytetunti klo 14.30–15.15

LES MILLS SHAPES™  on treeni, jota et tiennyt tarvitsevasi. Tämä matalatehoinen ja tehokas 45 minuutin mittainen koko kehoa haastava tunti on virkistävä sekoitus Pilatesta, Barrea ja Power Joogaa nykyaikaisen musiikin tahdissa. Ilmoittautuminen tunnille tapahtuu normaalisti nettiajanvarauksen kautta tai paikan päältä aikaisintaan 1,5 tuntia ennen tapahtuman alkua. Lue lisää!