Hukan summer bucket list 2022

Hukan summer bucket list 2022

Tästä kesästä ei tekemistä puutu, sillä Hukan kesän bucket list pitää sisällään 20 hauskaa ja kesäistä aktiviteettia, joita haastamme sinut ja ystäväsi kokeilemaan! Kokeilemalla vähintään 10 aktiviteettia 31.7.2022 mennessä, voit voittaa 3 kk jäsenaikaa Hukkaan! 

Jokaisen kesä ja oma bucket list on hieman erilainen, joten myös Hukan summer bucket list pitää sisällään asioita, joita varmasti kaikki voivat tehdä! Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla Hukan jäsen, vaan haluamme haastaa kaikki mukaan! Kurkkaa osallistumisohjeet alta.

Miten osallistun?

Suorita 10 aktiviteettia, lähetä meille kuva listastasi yhteystietojesi kanssa tai palauta paperiversio Hukan vastaanottoon yhteystiedoillasi varustettuna ja osallistut arvontaan. Sähköinen Bucket List löytyy Hukan Instagramista ja paperisen version voit tulostaa täältä.

Haluatko parantaa voittomahdollisuuksiasi? Julkaise kuva Instagramissa tai Facebookissa tägeillä #hukanbucketlist, ja saat lisäarvan jokaisesta kuvasta. Huomaathan, että profiilisi tulee olla julkinen.

  • Ajankohta: 22.6.–31.7.2022
  • Palkinto: Arvomme kaikkien 10 aktiviteettia suorittaneiden kesken 3 x 3 kk  jäsenaikaa Hukkaan! 
  • Kenelle: Kaikille – haasta kaverisi myös mukaan!