Hukka osallistuu energiantalkoisiin ja Astetta alemmas -kampanjaan

Hukka osallistuu energiantalkoisiin ja Astetta alemmas -kampanjaan

Hei hukkalainen! Olemme mukana Suomen energiatalkoissa sekä valtakunnallisessa Astetta alemmas -energiansäästökampanjassa. Astetta alemmas on valtionhallinnon yhteinen kampanja, jonka tavoitteena on saada aikaan pysyvästi alhaisempi energiankulutus. Energian hinnan ja saatavuuden ongelmat koskevat meitä kaikkia ja meidän tulee  on varautua myös siihen, että sähköstä voi olla ajoittain pulaa. Sähkökatkojen riskiä voimme pienentää kiinnittämällä yhdessä huomiota sähkönkäyttötapoihin ja -ajankohtaan. Haluamme omalla esimerkillämme rohkaista niin teitä hukkalaisia kuin muita yrityksiä osallistumaan tähän tärkeään asiaan. Lisätietoja kampanjasta löydät: astettaalemmas.fi

Miten kampanja näkyy Hukassa?

Hukka on sitoutunut energiansäästökampanjaan ja teemme useita konkreettisia toimenpiteitä energian säästämiseksi. Energiatehokkaampaan LED-valaistukseen olemme alkaneet siirtyä jo viime vuosina ja tulemme asentamaan lisäksi valojen liiketunnistin ohjauksia niihin tiloihin, joihin se on mahdollista ja joista sitä ei vielä ole käytössä. Tämän lisäksi mm.  ohjeistamme henkilökuntaamme valojen sekä sähkölaitteiden sulkemisesta, silloin kun tilat ja laitteet eivät ole käytössä, säädämme ja seuraamme hallinnon tilojemme lämpötiloja sekä pyrimme säästämään eniten energiaa kuluttavien saunojen lämmitysajat niille ajankohdille, jolloin sitä käytettään. Lisäksi tulemme jakamaan tietoa ja vinkkejä energian säästämiseksi sosiaalisen median kanavissamme.

Mitä toivomme sinulta?

Jokainen meistä voi vaikuttaa energiankulutukseen pienillä teoilla ja yhdessä toimimalla pystymme ehkäisemään tulevia sähkökatkoja myös Hukassa. Kannustamme kaikkia tekemään tarvittavia toimenpiteitä niin kotona kuin muuallakin. Hukassa olemme asentaneet valokatkaisijat palloilukentille, joten sammutathan valot pelivuorosi jälkeen, jos kentälle ei ole tulossa seuraavia pelaajia. Kokonaisenergiankulutukseen voit vaikuttaa myös lyhentämällä suihkun kestoa sekä sulkemalla hanan esimerkiksi shampoon laiton ajaksi.

Varaudumme sähkökatkoksiin

Näillä toimilla varaudumme mahdollisiin sähkökatkoksiin tulevaisuudessa. Sähkökatkoksen toteutuminen tarkoittaisi Hukan sulkemista ja tilojen tyhjentämistä sähkökatkoksen ajaksi sekä mahdollisesti pidempään. Mahdollisen sähkökatkoksen toteutuessa infoamme asiakkaita niin pian kuin mahdollista sähköpostitse, Hukan verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa. Toivomme kuitenkin, että sitoutumalla yhdessä energiatalkoisiin pystyisimme  välttämään mahdolliset sähkökatkokset ja pitämään ovet Hukan avoinna normaalisti.

Kiitos osallistumisestasi energiansäästötalkoisiin kanssamme!