Päivitetty ryhmäliikunta-aikataulu käynnistyy 29.8.

Päivitetty ryhmäliikunta-aikataulu käynnistyy 29.8.

Hei hukkalainen! Uusi päivitetty ryhmäliikunta-aikataulu astuu voimaan 29.8.2022 alkaen – esikatsele se ennakkoon nyt tästä! Päivitetty aikataulu on suunniteltu tuntien kävijämäärien ja teidän toiveiden pohjalta. Tämä tarkoittaa, että vähiten suositut lajit ja tunnit poistuvat lukkarista ja suosituimpia tunteja tarvittaessa lisätään. Vaikka kokonaisuutena viikkotunnit hieman vähenevät, on Hukan ryhmäliikuntatarjota edelleen Oulun laajin!

Tulemme myös satsaamaan ryhmäliikuntatilojen viihtyvyyteen, etsimällä kiinnostavia uusia tuntikonsepteja ja panostamalla ryhmäliikuntatapahtumiin  ja niiden toteutukseen mm. tuplaohjaajatunteja järjestämällä.

Huomaathan, että päivitetty ryhmäliikuntajärjestys on voimassa toistaiseksi. Toistaiseksi voimassaolevan ryhmäliikunta-aikataulun ansiosta voimme tehdä ajankohtaisia muutoksia joustavammin tarvittaessa ja voimme reagoida teidän antamiin palautteisiinne myös nopeammin ja näin muokata ryhmäliikunta-aikataulustamme juuri hukkalaisille parhaan mahdollisen.

Kurkkaa 29.8. voimaan astuva ryhmäliikunta-aikataulu ennakkoon täältä!