Syyskuun kiertävät joogat

Syyskuun kiertävät joogat

Tervetuloa kiertävään joogaan lauantaisin klo 10.30–11.30. Kiertävän joogan teemat vaihtuvat kuukausittain – kurkkaa tuntien ajankohdat alta!

Syyskuun kiertävät joogat:

2.9. AromaYinjooga/ Kaisa

Aroma Yin -jooga on syvästi rentouttava ja palauttava tunti, jossa lempeät Yin asanat, hengitys sekä puhtaat eteeriset öljyt tuovat rauhoittumista mieleen ja kehoon. Eteeriset öljyt tuovat luonnon suoraan joogasaliin tehostaen pitkäkestoisten Yin asanoiden rentouttavaa vaikutusta ja tukien mielialaa. Aroma Yin -joogassa on lupa pysähtyä nauttimaan.

9.9. JoogaFlow/ Satu

Tunnin tavoitteena on tasapainottaa ja venyttää kehoa.  Tunnilla yhdistetään asana- eli asentosarjat virtaavasti yhteen hengityksen kanssa. Tämä tunti sopii sekä aloittelijoille että joogaa jo harrastaneille.

16.9. Syksyn starttipäivä

Kurkkaa päivän ohjelma täältä!

23.9. JoogaYin/ Tiia

Tämä yin jooga -tunti keskittyy lihasten venyttämisen lisäksi myös sidekudoksiin, kuten lihaskalvoihin ja jäykkiin nivelsiteisiin. Tunnilla tehdään pitkiä lempeitä venytyksiä lattiatasossa ja lopuksi on pidempi rentoutusosio. Tästä tunnista on helppo aloittaa joogaaminen.

30.9. HIIT30 & restoratiivinen30/ Pia

JoogaHIIT on tehty joogeille, jotka kaipaavat piristystä harjoitteluunsa. Tunnilla tehdään asana-, cardio-, liikkuvuus- ja voimaharjoittelua vauhdikkaina liikepattereina. Kuntoa nostattavan, asanoita kehittävän ja hikisen 30 minuuttisen jälkeen on restoratiivinen kehoa palauttava osuus ja loppurentoutus.