Toukokuun kiertävät joogat

Toukokuun kiertävät joogat

Tervetuloa kiertävään joogaan lauantaisin klo 11.10–12.10. Kiertävän joogan teemat vaihtuvat kuukausittain – kurkkaa tuntien ajankohdat alta!

Toukokuun kiertävät joogat:

4.5. SoundYinjooga / Pia

Yin-osuuden jälkeen sointukylpy. Sointukylvyssä äänimaljojen, kongin ja merirummun äänet johdattaa syvään rentoutumisen tilaan.

11.5. HIITJooga30& restoratiivinen osuus30 / Pia

JoogaHIIT on tehty joogeille, jotka kaipaavat piristystä harjoitteluunsa. Tunnilla tehdään asana-, cardio-, liikkuvuus- ja voimaharjoittelua vauhdikkaina liikepattereina. Kuntoa nostattavan, asanoita kehittävän ja hikisen 30 minuuttisen jälkeen on restoratiivinen kehoa palauttava osuus ja loppurentoutus

18.5. JoogaYin / Tiia

Tämä yin jooga -tunti keskittyy lihasten venyttämisen lisäksi myös sidekudoksiin, kuten lihaskalvoihin ja jäykkiin nivelsiteisiin. Tunnilla tehdään pitkiä lempeitä venytyksiä lattiatasossa ja lopuksi on pidempi rentoutusosio. Tästä tunnista on helppo aloittaa joogaaminen.

25.5. Myofascial release Yinjooga / Kaisa

MFR Yin eli myofascial release Yin jooga on kehon jumeja rentouttava ja suorituskykyä palauttava harjoitus. Tunnilla hyödynnetään erilaisia välineitä, kuten hierontapalloja ja tiiliä, joiden avulla pyritään tukemaan kehon lihaskalvojen eli faskioiden liikkuvuutta, palautumista ja aineenvaihduntaa. Lempeät pitkäkestoiset Yin asanat tuovat rentoutumista ja palautumista harjoitukseen. Tunti sopii kaikille ja on erinomainen harjoitus mm. työviikosta tai liikuntasuorituksesta palautumiseen.