Yli 10 000 monipuolisesti valjastettua sisäliikuntaneliötä tekevät Hukasta ainutlaatuisen; jäsenenä voit harrastaa saman katon alla saliharjoittelua kahdella eri kuntosalilla, osallistua haluamillesi ryhmäliikuntatunneille, pelata pallo- ja mailapelejä, saunoa hirsi- tai infrapunasaunassa sekä liikkua personal trainereiden opastamana.

Jäsenaula ja vastaanotto

Vastaanotto on Hukan hermokeskus. Siihen ilmoittaudutaan aina saapuessasi treenaamaan, ilmoittaudut kursseille ja varaat pelivuorosi. Vastaanoton henkilökunta tietää lähes kaiken mitä Hukassa tapahtuu – kysy siis apua rohkeasti!

Ryhmäliikuntatunnille mennessäsi saat vastaanotostamme numerolapun, jonka annat ryhmäliikuntasalissa ohjaajallemme. Lappuun on merkitty tunnin pitopaikka ja tunnin ohjaajan nimi. Lappuusi merkitystä numerosta näet montako henkilöä tunnille on sinua ennen ilmoittautunut. Lapun voi lunastaa vastaanotosta aikaisintaan 1,5h ennen tunnin alkua

Kahvila Hukka

Viihtyisässä aulassamme toimivasta, kaikille avoimesta Kahvila Hukasta löydät juotavaa, pientä purtavaa, jäsentuotteita ja totta kai jäsenille aina ilmaisen kahvin. Lisäksi olemme tuoneet valikoimiimme Meriläisen herkullisia tuotteita, kuten täytettyjä leipiä ja salaatteja. Kahvila on loistava paikka rentoutua treenin lomassa ja vaihtaa kuulumisia tuttujen ja tuntemattomien hukkalaisten kanssa.

Kahvila Hukkaan ovat kaikki tervetulleita pistäytymään ja kahveille. Jos vastaanottotiskillä on ilmoitus, jossa kerrotaan palveluneuvojan olevan paikalla, huikkaa vastaanottohenkilökunnalle niin pääset maksuttomalle tutustumiskierrokselle jäsentiloihin samantien, ilman ajanvarausta!

Ryhmäliikuntatilat

Meiltä löydät neljä eri ryhmäliikuntatilaa, joista jokaisella on omat erityispiirteensä.

Hukkala on suurin ryhmäliikuntasalimme, johon mahtuu kerralla treenaamaan jopa 150 henkeä! Hukkalassa on korkea ja iso ohjaajan lava, josta liikkeitä on helppo seurata. Tämän lisäksi kameran avulla seinälle heijastettu videokuva ohjaajasta peilien yläpuolella takaavat hyvän näkyvyyden liikkeisiin kaikille.

JättiHukan löydät Cycling studion vierestä. JättiHukan varusteluihin kuuluu säädettävä valaistus peilipalloineen sekä kameran avulla seinälle heijastettu videokuva ohjaajasta molemmin puolin lavaa, jotka takaavat hyvän näkyvyyden liikkeisiin kaikille.

Body & Mind studioon sijoittuvat ensisijaisesti kehoa ja mieltä huoltavat rauhalliset tunnit. Tilassa on myös infrapunasäteilimet, jotta jäsenemme saavat nauttia niin lämpöjoogasta, -venyttelystä kuin pilateksestakin.

Cycling studio on varusteltu laadukkailla IC7-sisäpyörillä. Niistä löydät myös näytöt, jotka toimivat sykevyösi kanssa ja joista näet kierrosnopeuden lisäksi ajamasi kilometrit. Erikoisuutena pyörät on sijoitettu studioon kerroksittain, mikä takaa hyvän ajoasennon ja näkyvyyden ohjaajaan jokaiselle osallistujalle.

Kuntosalit

Hukasta löydät kaksi erilaista kuntosalia. KuntoHukka on yli 1 600 neliön kuntoilijan paratiisi, josta löydät kaikki tarvitsemasi kuntosalilaitteet ja tilaa treenata rauhassa tai porukalla. Funktionaalinen studio on erityisesti toiminnalliseen treeniin tarkoitettu kuntosali.

Kuntosalilaitteita ja välineitä löytyy laajasti niin huippu-urheilijoiden tarpeisiin, crossfitistä innostuneille, vapaapainoille omistautuneille kuin laadukkaan saliharjoittelunkin tueksi.

Miesten virkistäytymistilat

Miehille on vaatteiden vaihtoa ja virkistäytymistä varten varattu hirsisauna laajalla pukuhuone- ja jälkipelialueella.

Pukutilat on varustettu lukollisilla kaapeillasuihkuilla ja – onpa pukuhuonetiloissa täysikokoinen biljardipöytäkin. Upeassa hirsisaunassa on heti valmis -kiuas, joka on aina päällä. Miehillä on käytössään myös infrapunasauna.

Naisten virkistäytymistilat

Naisille on vaatteiden vaihtoa ja virkistäytymistä varten varattu neljä pukuhuonetta. Jokainen pukuhuoneista on hieman erilainen – voit valita omasi pienen ja rauhallisen, infrapunasaunalla varustetun, suomalaisella saunalla tai isoilla suihkutiloilla varustetun väliltä. Tuoksuyliherkille on lisäksi varattu yksi tuoksuton pukuhuone.

Pukuhuoneet sijaitsevat naisten käytävällä. Kaikissa pukuhuoneissa on lukittavat kaapit, jonne voit tarvittaessa jättää tavarasi vierailusi ajaksi. Oman riippulukkosi voit jättää kätevästi vaikkapa pukuhuoneissa sijaitseviin lukkoparkkeihin. Suomalaisissa saunoissamme ovat heti valmiit -kiukaat. Suomalaiset saunat sekä infrapunasauna ovat lämpimänä aina Hukan auki ollessa.

PS. Palaveripaikka Hukassa?

Meiltä löydät myös  kokous-ja neuvottelutilat. ”HukkaSeminaarihuone” on kokouspaikka 30 hengelle. Tilan varustuksena on siirreltävät koulutuspöydät, videotykki ja tussitaulu, ja sieltä on energisoiva näkymä niin ulos kuin alas Hukan aktiiviseen aulaankin. Kokouksiin voit tilata myös tarjoilun Kahvila Hukasta. Tervetuloa kokoustamaan!

Seminaaritilan vuokra: 70 €/tunti, 250 €/puoli päivää, 400 €/päivä. Varaukset ja tiedustelut sirpa.antikainen@nullhukka.net.

Kokoustilan käytön voit myös yhdistää yritysten tilaustunteihin. Kysy lisää: Sirpa Antikainen, puh. 08 4152 2013, sirpa.antikainen@nullhukka.net.