Hukka Strength -verkkovalmennus

Valmentaja aina taskussasi, vain alle 20 €/kk!

Hukka Strength -verkkovalmennus tarjoaa sinulle Hukan valmentajien suunnittelemia, säännöllisesti vaihtuvia treeniohjelmia omatoimiseen harjoitteluun kuntosalilla. Treeniohjelmien avulla kehität voimatasojasi ja kasvatat lihasmassaasi. Olitpa sitten ryhmäliikkuja, palloilija tai pelkkä kuntosalitreenaaja, löydät valmennuksesta varmasti sinulle sopivan ohjelman.

Kokeile 7 päivää ilmaiseksi

Tutustu valmennukseen ja treenisovelluksen toimintoihin. Kokeilujakso ei sido sinua mihinkään.

KOKEILE NYT

Liity heti mukaan

Saat käyttöösi kaikki valmennuksen ominaisuudet, kuten vaihtuvat ohjelmat ja valmentajan tuen.

LIITY MUKAAN

Hukka Strength sovellus

Mitä saat?

Valmennus sisältää neljä erilaista treenipolkua ja jokainen treenipolku on suunniteltu tukemaan erityyppisiä liikkujia. Treenipolut mahdollistavat mielenkiintoisen ja nousujohteisen harjoittelun ympäri vuoden.

  • Jokainen treenipolku on käytössäsi samanaikaisesti. Voit valita vapaasti sen, mikä vastaa juuri sinun tavoitteitasi, kokemustasoasi tai elämäntilannettasi.
  • Ohjelmat päivittyvät säännöllisesti. Näin harjoittelu pysyy mielenkiintoisena ja nousujohteisena. Pienemmät päivitykset, kuten toistoaluemuutokset sekä yksittäiset liikemuutokset tulevat joka neljäs viikko, ja isommat ohjelmapäivitykset aina kahdeksan viikon välein.
  • Valmennus toteutetaan Hukka-valmennus -sovelluksessa, josta löydät kaikki ohjelmat liikevideoineen ja jossa seuraat kehitystäsi.
  • Tämän lisäksi sovelluksesta löytyy koko ajan kasvava tietopankki treenaamiseen, ravintoon ja yleiseen hyvinvointiin liittyen. Palvelu antaa sinulle myös suoran yhteyden valmentajiimme.
  • Pysy menossa mukana niin kauan kuin haluat! Voit liittyä takaisin mukaan valmennukseen uudestaan myös myöhemmin.

Jos sinulla on jokin treenaamiseen liittyvä kysymys mielen päällä, laite hukassa tai jokin treenipolun liikkeen tekniikka mietityttää, voit olla yhteydessä valmentajiin valmentaja-chatin kautta.

Neljä erilaista treenipolkua

Tosi helppo treenipolku

Tosi helppo -treenipolku

Tämä treenipolku on suunniteltu sinulle, jolle kuntosali on vielä uusi tuttavuus, ja et ole tällä hetkellä valmis panostamaan suuria tuntimääriä saliharjoitteluun. Treenipolun lyhyet, mutta tehokkaat ohjelmat mahdollistavat nousujohteisen harjoittelun, vaikka aikaa ja kokemusta ei paljoa olisikaan. Pääasiassa tässä polussa hyödynnämme kuntosalilaitteita tai kehonpainoa, jotka tarjoavat turvallisen lähtökohdan harjoittelulle. Suunniteltu tehtäväksi 1–2 kertaa viikossa.

ryhmäliikkujan treenipolku

Ryhmäliikkujan treenipolku

Lihakset tarvitsevat lyhyempiä toistomääriä ja isompia kuormia vahvistuakseen. Tämä treenipolku on suunniteltu sinulle, joka nautit ryhmäliikunnasta mutta et ole aivan varma, kuinka voisit hyödyntää kuntosalia monipuolistamaan ryhmäliikunnan kestävyystyyppistä harjoittelua. Tämä ohjelmointi sisältää lyhyitä ja yksinkertaisia treenikokonaisuuksia, jotka on hyvä toteuttaa esimerkiksi samalla kertaa kun olet tulossa ryhmäliikuntatunnille. Ohjelmat on suunniteltu tehtäväksi 1–3 kertaa viikossa.

palloilijan treenipolku

Palloilijan treenipolku
Tämä treenipolku sopii sinulle, jos kaipaat rystylyöntiisi ytyä tai parempaa kuntoa pitkiin palloralleihin! Treenipolku on suunniteltu tehtäväksi 2 kertaa viikossa palloilutreenien ohella. Ohjelmissa painotetaan palloilussa vaadittavia voimaominaisuuksia, kuten räjähtävää voimaa ja nopeuskestävyyttä.

kokeneemman treenipolku

Kokeneemman voimailijan treenipolku
Tämä ohjelmointipolku on sinulle, jos haluat kehittää voimatasojasi monipuolisesti, kuntosaliharjoittelu on päätreenimuotosi ja sinulla treenivuosia jo useampi takana. Tässä ohjelmointipolussa treenataan 3–4 kertaa viikossa painottaen eri voimaominaisuuksia, tähdäten kuitenkin voimatasojen nousuun kyykyssä, penkissä ja maastavedossa. Ohjelmointi sisältää myös tarkemmat ohjeet kuormituksen säätelyyn ja viikkojaksotukseen.

Liity mukaan vain alle 20 €/kk

Valitse sinulle sopivin laskutussykli. Kun ostat valmennuksen vuodeksi ennakkoon, saat koko vuoden treenit 11 kuukauden hinnalla. Valitsit kumman tahansa, sisältö on sama – et siis jää mistään paitsi!

  • 2 kuukauden välein laskutettava 39,90 €/2 kk
  • 12 kuukauden välein laskutettava 214,50 €/vuosi

Voit maksaa valmennuksen myös yleisimmillä liikuntaeduilla. Valmennuksesta irtautuminen on helppoa, et vain uusi tilaustasi saatuasi uuden laskun. Valitsemasi ohjelmat voidaan käydä läpi lisämaksusta yksilöohjauksessa ja ne ovat myös muokattavissa sinulle sopiviksi. Kysy lisää valmentajiltamme.

Huomaa, että vaikka ohjelmat on suunniteltu Hukan laitekanta edellä, sovellus ei silti ole sidottu Hukan jäsenyyteen. Voit hyödyntää treenisisältöä missä ja milloin vain, vaikka et olisikaan Hukan jäsen.

Hukka Strength verkkovalmennus sovellus

Liity mukaan milloin haluat

Saat heti käyttöösi kaikki valmennuksen ominaisuudet, kuten vaihtuvat ohjelmat ja valmentajan tuen.

LIITY NYT