Kuntoa ja suorituskykyä -verkkovalmennus

39

Tämä valmennus on loistava vaihtoehto salitreenaamiselle! Pidä itsestäsi ja kunnostasi huolta myös silloin kun et pääse salille – treenaa tehokkaasti ja tavoitteellisesti nousujohteisen ohjelmoinnin avulla myös kotona.


Tämän 6 viikon verkkovalmennuksen avulla parannat kuntoasi, edistät suorituskykyäsi ja optimoit harjoittelusi tuomat tulokset. Valmennus sisältää nousujohteisesti etenevät ohjelmat lihaskunto-, hiit- ja kestävyysharjoitteluun sekä videoidun kehonhuoltoharjoituksen.

Lue lisää ja osta!

Terveyttä ja toimintakykyä -verkkovalmennus

39

Huomaatko tekeväsi aina saman kävelylenkin tai jumpan, samalla vauhdilla ja samalla teholla? Odotatko “oikeaa hetkeä” liikunnan aloittamiselle?

Kaikki liikunta on toki hyvästä, mutta kävelylenkkien lisäksi myös lihaskuntoa tulisi kehittää vähintään 2 kertaa viikossa. Lihaskunnon kehittäminen ei välttämättä edellytä kuntosalia, vaan myös kotona on mahdollista harjoittaa lihaskuntoa tehokkaasti. Tähän valmennukseen on helppo lähteä mukaan, sillä saat ohjeet ja treenit suoraan kotiisi – ainoa väline, jota itsesi lisäksi tarvitset, on kuminauha!

Lue lisää ja osta!

Lisää lihasta & kiinteämpi keho -verkkovalmennus

79

Haluatko lihaksikkaamman ja sporttisemman kehon? Lisää lihasta & kiinteämpi keho -verkkovalmennuksen avulla kasvatat lihaksiasi ja kiinteytät kroppaasi tehokkaalla kuntosaliharjoittelulla.

Tämä 12 viikon mittainen verkkovalmennus on suunniteltu sinulle, joka haluat saada aikaan selkeitä muutoksia. Valmennuksessa pääset kasvattamaan lihasmassaasi, pienentämään rasvaprosenttiasi, saamaan kiinteämmän vartalon sekä parantamaan voimatasojasi.

Verkkovalmennuksen seuraavava aloitus syksyllä 2021

Tulossa syksyllä 2021

Rasvanpoltto -verkkovalmennus

79

Eikö tuloksia näy treenistä huolimatta ja motivaatio on hukassa? Onko tavoitteesi kiinteytyä, voida paremmin ja oppia treenaamaan tehokkaammin? Rasvanpoltto-verkkovalmennus on sinua varten!

 

Valmennuksen aikana kehität lihaskuntoasi tehokkailla kuntosaliohjelmilla, parannat kuntoasi oikeantasoisilla kestävyysharjoituksilla sekä opit tavoitteitasi tukevan ravitsemuksen periaatteet.

Verkkovalmennuksen seuraavava aloitus syksyllä 2021

Tulossa syksyllä 2021