Hienoa, että valitsit Hukan liikuntapaikaksesi! Tarjoamme käyttöösi 3 upeaa kuntosalia satoine laitteineen, reilusti yli 100 tuntia ohjattua ryhmäliikuntaa sekä pallopelit squashista tennikseen. Tästä saat hieman lisäinfoa jäsenyytesi alkutaipaleelle sekä hyödyllisiä linkkejä nettisivuillemme.

Liikuntaneuvonta

Jos päätit hyödyntää jäsenyytesi alkuun tarjoamamme maksuttoman liikuntaneuvonnan, valmentajamme ottaa sinuun lähipäivinä yhteyttä. Jos sinulla on jo tapaamispäivä kalenterissa tai kenties liikuntaneuvonnasta saadut opit jo käytössä – hienoa!

Liikuntaneuvonta on ilmainen puolen tunnin tapaaminen valmentajan kanssa. Liikunnan ammattilainen auttaa sinua suunnittelemaan liikkumisesi Hukassa siten, että se auttaa sinut kohti tavoitteitasi tai määrittelemään itsellesi sopivat tavoitteet liikunnan suhteen.

Lue lisää valmennusvaihtoehdoistasi: www.hukka.net/henkilokohtainen-valmennus/

Pallopelit

Pelaatko pallopelejä aktiivisesti? Kun saat jäsenkorttisi Hukan vastaanotosta, sinulle on automaattisesti aktivoitu myös pallopelitunnukset, ja voit varata pelivuoroja osoitteesta varaus.hukka.net/

Ellet ole vielä saanut pallopelitunnuksiasi, kysy niistä sähköpostitse osoitteesta info@nullhukka.net.

Muistathan kuitata varaamasi vuoron vastaanoton ilmoittautumispäätteellä. Jos vuorosi kuittauspainiketta ei näy päätteellä ja olet varannut vuoron nimelläsi, mainitse asiasta henkilökunnalle niin kuittaamme vuorosi manuaalisesti. Kolme kuittaamatonta vuoroa poistaa varausoikeutesi ja ne palautetaan sinulle takaisin 20 euron avausmaksua vastaan.

Ryhmäliikunta

Onko ryhmäliikunta sinun juttusi? Lukujärjestyksen löydät osoitteesta www.hukka.net/ajankohtaista/lukujarjestys/

Lukujärjestyssivulla saat lisäinfoa tunnista klikkaamalla sen nimeä. Tunteja löydät todellakin laidasta laitaan. Valintaa helpottaaksemme, olemme jakaneet tunnit haastavuutensa pohjalta eri värein. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, riittää kun otat ilmoittautumislapun vastaanoton kirjautumispisteestä saapuessasi ja tuot sen mukaasi tuntisi ohjaajalle. Tunnille voi ilmoittautua aikaisintaan 1,5 h ennen sen alkua.

Lihaskuntoharjoittelu

Kiinnostavatko kuntosalilla perinteiset kuntosalilaitteet tai oletko toiminnallisemman treenin kannattaja? Molempia voit harrastaa Hukan kuntosaleissa, joissa käytössäsi on yli 350 erilaista laitetta. Valmennuspisteen löydät isoimmalta kuntosaliltamme. Valmentajat auttavat mielellään kaikkiin treenamiseesi liittyvissä kysymyksissä, joten kysy rohkeasti apua!

Muistathan, että Liikuntakeskus Hukan jäsenyyteesi kuuluu vuoden 2021 loppuun saakka myös 24h-kuntosaliemme Hukka Xpress Alppilan ja Hukka Xpress Rotuaarin vapaa käyttö. Pääset Xpress-saleille koskettamalla Liikuntakeskus Hukan jäsenkortillasi ovien kortinlukijoita. Lue lisää: www.hukka.net/hukka/xpress/

Erikoistilanteet

Saitko lääkäriltäsi liikuntakiellon sairastumisen tai tapaturman vuoksi? Toivottavasti pääset pian takaisin liikkumaan! Hyvitämme sinulle tulevissa jäsenmaksuissasi yli kahden viikon sairauslomat, joten otathan yhteyttä niin laitetaan asia kuntoon! Näytä vain vastaanotossamme sairauslomatodistuksesi tai ole yhteydessä info@nullhukka.net, niin saamme tiedon tapahtuneesta. Parantele itsesi rauhassa kuntoon ja jatketaan vasta sitten kuntoilua!

Etkö pääse treenaamaan lomareissun tai työkiireiden vuoksi seuraavassa kuussa? Eipä mitään, laitat vain korttisi vuokralle toiselle henkilölle. Jäsenyyden vuokraus onnistuu helposti osoitteessa market.dorent.fi/fi/hukka/offers

Jäsenenämme voit vuokrata korttisi toiselle henkilölle milloin vain lyhimmillään 2 viikon ajalle. Jatketaan treenailua sitten kun se sinulle parhaiten sopii!

Etua kumppaniyrityksiltä Hukka-kortilla

Muistathan kaupungilla liikkuessasi hyödyntää Hukka suosittelee! -yhteistyökumppaniemme tarjoamat edut, joita saat kymmenistä oululaisyrityksistä. Näyttämällä Hukka-korttiasi ostohetkellä saat ennalta sovitun alennuksen. Yhteistyökumppaneidemme tarjoamat edut löydät osoitteesta www.hukka.net/jasenyys/hukka-suosittelee/ luettelo- ja karttanäkymänä.

Muista käynnistää e-laskutus!

Laskutuksemme toimii e-laskuna tai suoramaksuna. Jotta voit vastaanottaa palvelumaksusi e-laskuna sinun tulee hyväksyä Hukka Oy e-laskuttajaksi pankkitilillesi. Tämä tapahtuu verkkopankissasi.

Valitse verkkopankissasi e-lasku ja etsi laskuttajaksi Hukka Oy tai Liikuntakeskus Hukka (löytyy hakusanalla “hukka” tai “liikuntakeskus”). Jäsenkorttisi viisinumeroinen koodi toimii tunnisteena.

Tekemällä e-laskutussopimuksen liittymistäsi seuraavan kuukauden puoliväliin mennessä vältät laskutuslisän (5 €/lasku).
Muistathan, että jos maksoit jäsenyytesi vuodeksi ennakkoon, voit halutessasi käyttää kaksi taukokuukautta jäsenyytesi aikana. Taukokuukausi jatkaa jäsenyyttäsi sopimuksen loppupäästä tauon verran; kuukauden tai kaksi kuukautta. Taukokuukausien ei tarvitse olla kalenterikuukausia. Kirjoita info@nullhukka.net, jos sinulla on kysyttävää tauottamisesta.

Pysy ajan tasalla – seuraa Hukan tiedotuskanavia!

Tapahtumatunnelmia, tiedotteita, kilpailuja, erityisetuja… seuraa Hukan kanavia ja osallistu, olethan nyt #hukkalainen!

UutisHukka-uutiskirje: www.hukka.net/ajankohtaista/uutishukka/

Youtube: www.youtube.com/channel/UCzE2EfDznMkgYbyZjR22lEQ
Facebook: www.facebook.com/liikuntakeskusHukka/
Twitter: twitter.com/hukkalainen
Instagram: www.instagram.com/hukkalainen/
Snapchat: hukkasnap

Valmentajien Facebook-sivu: www.facebook.com/hukanvalmentajat/
Pikku-Hukan Instagram-sivu: www.instagram.com/pikkuhukkalainen/


Tässä vain muutamia asioita muistutukseksi sinulle. Jos lisäkysymyksiä herää mistä tahansa aiheesta, ole rohkeasti yhteydessä meihin! Henkilökuntamme yhteystiedot löydät www.hukka.net/yhteystiedot/

Vielä kerran, lämpimästi tervetuloa hukkalaiseksi!

Vesa Pietilä
Myyntipäällikkö
Liikuntakeskus HUKKA
Isokatu 99, 90120 OULU
p. 08 4152 2021
sp. vesa.pietila@nullhukka.net