Virtual Cycling

Hukan Virtuaalistudiossa tarjolla on Les Millsin Virtual RPM -, THE TRIP ja SPRINT -sisäpyöräilytunteja kansainvälisten huippuammattilaisten ohjaamina. Tervetuloa kokeilemaan!

RPM® on tehokas 45 minuutin sisäpyöräilytunti energisen musiikin tahdissa. Tunnilla poljetaan haastavia mäkiosuuksia, nopeita tasamaaosuuksia ja sykettä nostavia intervalleja. Sinä itse säädät pyörän vastuksen, joten voit säädellä tunnin tehokkuutta omien tavoitteiden mukaiseksi.

LES MILLS THE TRIP™ on mukaansatempaava, 40-minuuttinen ohjattu usean sykehuipun pyöräilykokemus, jossa matkataan digitaalisesti luotujen maailmojen halki. Tunnilla saatetaan kiivetä jyrkän jäätikön seinämää, jahdata futuristisia pyöräilijöitä tai spurtata laavakenttien halki. THE TRIP -tunti auttaa irtautumaan hetkeksi todellisuudesta ja vie motivaatiosi sekä energiasi täysin uudelle tasolle polttaen samalla runsaasti kaloreita.

LES MILLS SPRINT™ on 30-minuutin mittainen, kovatehoinen intervallitreeni, joka on suunniteltu tuottamaan tuloksia nopeasti. SPRINT™ on lyhyt ja intensiivinen treeni, jossa jännitys ja motivaatio syntyvät fyysisten ja henkisten rajojen ylittämisestä. Tunti koostuu intensiivisistä pyrähdyksistä, jotka tehdään täysillä ja lepojaksoista, joissa valmistaudutaan seuraavaan koitokseen.

Liikkumisen filosofia, Virtual Cycling

Meillä Hukassa on käytössä oma liikkumisen filosofiamme – valitse treeniviikkoosi jotain sydämelle, jotain lihaksille ja jotain mielelle. Yksittäinen ryhmäliikuntalaji voi vahvistaa useampaa osa-aluetta yhtä aikaa. Yllä olevasta kaaviosta näet, miten juuri tämä laji vahvistaa näitä eri osa-alueita. Katso myös käytännön esimerkit, miten treeniviikko kannattaa koostaa ja ala hyödyntämään liikkumisen filosofiaa omassa arjessasi!

Ohjaajat

Virtuaalipyöräily

Katso tämän lajin tunnit lukkarista

Virtual Cycling lukujärjestyksessä