Yksilövalmennus

Valmennuspaketit sisältävät yhteiset treenit valmentajan kanssa, säännöllisesti päivitettävät harjoitusohjelmat, SYKE Tribe -sovelluksen käytön ja valmentajan tuen koko valmennusjakson ajaksi. Lisäksi valmennuspaketit voivat sisältää kuntotestausta (InBody, kestävyys-, lihaskunto- ja liikkuvuustestit) sekä ravintovalmennusta.

Huomaathan, että voit myös ketjuttaa eritasoisia valmennuspaketteja – esimerkiksi 2 kk TEHO ja sen perään 4 kk AKTIIVI on suosittu yhdistelmä. Tutustu ja valitse mieleisesi tai kysy lisääVeloituksettomassa valmennus­konsultaatiossa voimme suunnitella sinulle parhaan ratkaisun.

Intensiivi – 8 krt / kk

499 € / kk

Intensiivi sopii sinulle erityisesti, kun tavoittelet merkittävää elämäntapamuutosta, sillä Intensiiviin kuuluva valmentajan jatkuva tuki helpottaa olennaisesti uuden elämäntavan opettelua ja johtaa pysyvään muutokseen.

Intensiivi sopii sinulle myös, jos tähtäimessäsi on entuudestaan tiiviin harjottelusi optimointi määrätyn tavoitteen kuten suorituskyvyn, kehonmuokkauksen tai kestävyyden suhteen, etkä halua jättää mitään sattuman varaan.

  • Tapaamisia 8 krt / kk
Valitse paketti!

Teho – 4 krt / kk

279 € / kk

Tehon avulla saat rutiinia liikkumiseen, syömiseen ja terveellisten elämäntapojen opetteluun. Viikottaiset tapaamiset takaavat säännöllisenä ja nousujohteisena pysyvän harjoittelun, ja sopivat näin ollen myös teholiikkujille.

Teho sopii erinomaisesti Intensiivin jatkoksi.

  • Tapaamisia 4 krt / kk
Valitse paketti!

Aktiivi – 2 krt / kk

159 € / kk

Aktiivin kaksi kuukausittaista valmennustapaamista toimivat parhaiten omatoimisen harjoittelun täydentämiseen.

Jos haluat esimerkiksi pudottaa painoasi, muokata kehoasi tai parantaa suorituskykyäsi valmentajan tuella, ja sinulla on mieluusti jo hieman kokemusta itsenäisestä treenaamisesta, Aktiivi sopii loistavasti juuri sinulle.

  • Tapaamisia 2 krt / kk
  • Minimi kesto 2 kk
Valitse paketti!

Ylläpito – 1 krt / kk

89 € / kk

Ylläpito on sinulle, joka treenaat pääosin omatoimisesti, mutta kaipaat uusia vinkkejä ja sparrajaa tehostamaan tuloksiasi tai ylläpitämään intoasi läpi vuoden. Valmentajasi seuraa tuloksiasi, pitää huolen että harjoittelet nousujohteisesti ja ohjaa uusien tavoitteiden asettamisessa.

Ylläpito valitaan usein tiiviimmän valmennuspaketin jatkoksi. Ylläpito saattaa soveltua sinulle myös, jos haluat, että tapaamisissa keskitytään yksinomaan ravintovalmennukseen.

  • Tapaamisia 1 krt / kk
  • Minimi kesto 2 kk
Valitse paketti!

Duo-valmennus –25 % yksilövalmennuksen hinnoista.
Trio-valmennus jopa –40 % yksilövalmennuksen hinnoista! Kysy lisää!

Yksilövalmennukset ovat saatavilla myös ei-jäsenille 15 % lisähintaan!

Pienryhmävalmennukset alk. 99 €/kk/hlö.