InBody-mittauspäivät 11.9. ja 16.9. – 12 €/mittaus!

InBody-mittauspäivät 11.9. ja 16.9. – 12 €/mittaus!

Hukan valmentajat järjestävät InBody-mittauspäivät jälleen syyskuussa. Mittauksia tehdään maanantaina 11.9. klo 16–20 ja lauantaina 16.9. klo 8–12 hintaan 12 €/mittaus! Normaalista poiketen mittaukset järjestetään walk-in periaatteella eli mittaukset tehdään saapumisjärjestyksessä – ennakkoon ilmoittautumista ei siis tarvita.

Miten walk-in -mittaus toimii?

  • Saavu Hukkaan sinulle parhaiten sopivana ajankohtana, maksa mittaus kassaan tullessasi ja ota kuitti mukaan mittaukseen.
  • Voit hyödyntää InBody-mittauspäivänä myös mahdollisia kanta-asiakasetuusi kuuluvia käyttämättömiä etuja. Tällöin sinun tulee osoittaa jäsenkortillasi kanta-asiakasetusi taso vastaanotossa, josta saat kuitin mukaan mittaukseen. Lisätietoa kanta-asiakaseduista löydät täältä.

Huom. lue valmistautumisohjeet etukäteen. InBody-päivään ei voi tehdä puhelinvarauksia, ja maksuja ei laskuteta vaan ne maksetaan mittaukseen tulon yhteydessä.

Ellet ehdi mittaukseen kyseisinä päivinä, Hukan uudistuneen valmennushinnaston mukainen InBody-mittaus ei sekään ole hinnaltaan päätä huimaava: 20 € sisältäen mittauksen ja valmentajan tekemän tulosten analyysin.