Tammikuun kiertävät joogat

Tammikuun kiertävät joogat

Tervetuloa kiertävään joogaan lauantaisin klo 10.30–11.30. Kiertävän joogan teemat vaihtuvat kuukausittain – kurkkaa tuntien ajankohdat alta!

Tammikuun kiertävät joogat:

7.1. Flowjooga / Satu

Tämän tunnin tavoitteena on tasapainottaa ja venyttää kehoa.  Tunnilla yhdistetään asana- eli asentosarjat virtaavasti yhteen hengityksen kanssa. Tämä tunti sopii sekä aloittelijoille että joogaa jo harrastaneille.

14.1. Myofascial releaseYin / Kaisa

MFR Yin eli myofascial release Yin jooga on kehon jumeja rentouttava ja suorituskykyä palauttava harjoitus. Tunnilla hyödynnetään erilaisia välineitä, kuten hierontapalloja ja tiiliä, joiden avulla pyritään tukemaan kehon lihaskalvojen eli faskioiden liikkuvuutta, palautumista ja aineenvaihduntaa. Lempeät pitkäkestoiset Yin asanat tuovat rentoutumista ja palautumista harjoitukseen. Tunti sopii kaikille ja on erinomainen harjoitus mm. työviikosta tai liikuntasuorituksesta palautumiseen.

21.1. JoogaYin / Tiia

JoogaYin-tunti keskittyy lihasten venyttämisen lisäksi myös sidekudoksiin, kuten lihaskalvoihin ja jäykkiin nivelsiteisiin. Tunnilla tehdään pitkiä lempeitä venytyksiä lattiatasossa. Tunnin lopuksi on pidempi rentoutusosio. Tästä tunnista on helppo aloittaa joogaaminen.

28.1. AkuYin / Pia

Tunnilla parannetaan energian virtausta ja lisätään hyvää oloa rentouttavien yin-asanoiden ja akupainalluksen avulla. Tunnilla käytetään myös pieniä hierontapalloja. Tunti päättyy loppurentoutukseen.