Toinen pickleball-kenttä Hukkaan testijakson ajaksi

Toinen pickleball-kenttä Hukkaan testijakson ajaksi

Helmikuu tuo mukanaan innostavia muutoksia Hukan palloilukentille! Suuren kysynnän vuoksi olemme päättäneet tarjota teille mahdollisuuden tutustua pickleballin maailmaan entistä laajemmin. 

Yksi Hukan sulkapallokentistä muutetaan pickleball-kentäksi kahden kuukauden testijakson ajaksi 12.2.2024 alkaen. Samanaikaisesti naapurikenttä sulkapallon vieressä muuntuu harjoittelukentäksi, jossa voit mm. pelata minitennistä, minisulkapalloa tai vaikkapa lämmitellä näiden hauskojen lajien merkeissä ennen varsinaisia pelejä.

Testijakson aikana Hukassa on neljä sulkapallokenttää, kaksi pickleball-kenttää, kaksi pöytätenniskenttää ja yksi harjoittelukenttä. Löydät uusien kenttien varauskalenterin varausjärjestelmästä viikon 6 aikana.

Miksi kokeilu tehdään?

Hukka pyrkii tarjoamaan jäsenilleen monipuoliset mahdollisuudet eri lajien harrastamiseen ja kannustaa uusien suosikkien löytämiseen. Pickleball on sosiaalinen, sporttinen ja koukuttavan hauska mailapeli, joka yhdistää elementtejä tenniksestä, sulkapallosta ja pöytätenniksestä. Pickleballin suosio on kasvanut merkittävästi sekä Hukassa että maailmanlaajuisesti, ja se on tällä hetkellä USA:n nopeimmin kasvava urheilulaji.

Hukan ainoan pickleball-kentän varaustilanne on ollut pitkään haasteellinen ja toista kenttää on toivottu runsaasti. Vastaamme tähän toiveeseen ja tarjoamme käyttöönne toisen kentän kokeilujakson ajaksi. 

Turvallisuuden ja käytettävyyden vuoksi pickleball-kentän viereen ei voitu jättää varsinaista sulkapallokenttää. Tästä syystä viereinen kenttä muutetaan testijakson ajaksi harjoittelukentäksi. Tämä kenttä sopii hyvin sulkapallon harjoittelemiseen, minitenniksen pelaamiseen tai varsinaisiin peleihin valmistautumiseen. Minikenttä tuo uudenlaista hauskuutta lyhyisiin ja nopeisiin peleihin!

Testijakson tarkoitus

Kokeilun avulla tarkoituksenamme on mitata, kuinka suuri kysyntä on uudelle pickleball-kentälle. Keräämme käyttäjädataa ja palautetta, jonka perusteella päätämme, miten palloilukentät jakautuvat tulevaisuudessa. Toivomme, että osallistutte aktiivisesti kokeiluun ja jaatte kokemuksianne kanssamme.

Innostu ja kokeile uutta!

Jos pickleball, minisulkapallo tai minitennis kiinnostavat sinua, rohkaisemme käyttämään kenttiä erityisesti testijakson aikana. Kokeile uusia lajeja ja anna meille palautetta – haluamme tehdä Hukasta entistäkin paremman paikan monipuoliseen liikuntaan. Voit jättää palautetta pelikentiltä löytyvien QR-koodien kautta tai osoitteeseen info@nullhukka.net.

Kiitämme jo etukäteen aktiivisesta osallistumisestanne kokeiluun!