MindSpa

Mielenrauhaa ja läsnäoloa käytännönläheisillä harjoituksilla. MindSpa sopii sinulle, joka haluat rauhoittua, nukkua paremmin, nähdä itsessäsi hyvää ja oppia unelmoimaan. Sinulle, joka haluat päästää irti ajastusten kehästä. 45 minuutin ohjelma sisältää erilaisia meditaatiotarinoita sekä korvakarkkia musiikin ja ASMR:n keinoin. Tunnille kannattaa tulla avoimin mielin. Jos kokee, että ei ole aiemmin saanut tämänkaltaisesta harjoittelusta hyötyä, voi kyse olla siitä, että toistoja ei ole tullut riittävästi. Nämä taidot edellyttävät ihan samalla tapaa harjoittelua kehittyäkseen kuin vaikkapa keskivartalon vahvistaminen. Mindspa koostuu harjoitteista, jotka on helppo viedä omaan arkeen, silloin kuin tarve niille ilmenee. Tunnilla ei tehdä mitään fyysistä, joten kannattaa varautua mukavalla asulla jossa pysyy lämpimänä.

MindSpan on kehittänyt ohjaajamme, fysioterapeutti Virva Pisano: “Tunti on syntynyt ajatuksesta tarjota jäsenillemme mahdollisuus harjoitella mielen taitoja ohjatusti. Näitä taitoja voi olla vaikeaa kehittää itsenäisesti, ja nyt tuntuu hienolta, että pääsemme tekemään näitä yhdessä. Olen saanut tehdä töitä eri alojen terapeuttien kanssa, ja heidän rohkaisemana  idea tunnista alkoi pikkuhiljaa jalostua – ja tässä ollaan!”

Liikkumisen filosofia, MindSpa

Meillä Hukassa on käytössä oma liikkumisen filosofiamme – valitse treeniviikkoosi jotain sydämelle, jotain lihaksille ja jotain mielelle. Yksittäinen ryhmäliikuntalaji voi vahvistaa useampaa osa-aluetta yhtä aikaa. Yllä olevasta kaaviosta näet, miten juuri tämä laji vahvistaa näitä eri osa-alueita. Katso myös käytännön esimerkit, miten treeniviikko kannattaa koostaa ja ala hyödyntämään liikkumisen filosofiaa omassa arjessasi!

Ohjaajat

Virva Pisano

Katso tämän lajin tunnit lukkarista

MindSpa lukujärjestyksessä