Kokeilujakso päättyy: Hukassa jatkossakin kaksi pickleball -kenttää

Kokeilujakso päättyy: Hukassa jatkossakin kaksi pickleball -kenttää

Pickleballin kasvaneen suosion vuoksi Hukka muutti kaksi sulkapallokenttää pickleball- ja minitenniskäyttöön kokeilujakson ajaksi alkuvuodesta 2024. Päätös kenttämuutoksista on tehty kokeilujakson tulosten perusteella. Jatkossa Hukka tarjoaa jäsenilleen neljä sulkapallokenttää, kaksi pickleballkenttää, kaksi pöytätenniskenttää ja yhden minitenniskentän.

Kokeilun aikana palloilukentät vilkastuivat entisestään ja pickleballin suosio kasvoi kaksinkertaiseksi. Pelikentille saatiin 11% enemmän käyntejä päivässä kuin ennen testijaksoa. Kokeilun avulla tasap ainotimme lajien välisiä harrastusmahdollisuuksia ja käyttö on nyt tasaisempaa kaikkien lajien osalta. Muutoksen vuoksi suosittelemme jatkossa varautumaan, että sulkapallon nelinpelikenttien varaukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Kahdestaan pelaavien toivomme varaavan ensisijaisesti kaksinpelikentän.

Vaikka minisulkapallon ja minitenniksen suosio ei vielä ole huipussaan, uskomme sen olevan hauska ja saavutettava tapa tutustua lajeihin. Jatkamme uusien käyttötapojen etsimistä minikentälle turvallisuus huomioiden. Muunneltavuuden ansiosta kenttiä voidaan jatkossakin käyttää eri lajeihin turnauksissa ja erikoistapahtumissa. Hukka seuraa myös tulevaisuudessa  tilojensa käyttöastetta ja kehittää palveluitaan vastaamaan kysyntää parhaalla mahdollisella tavalla. Jos muutoksesta heräsi kysyttävää, voit laittaa meille viestiä osoitteeseen info@nullhukka.net. Toivotamme mukavia pelejä Hukassa!