Ulkotenniskentät Korkeasaaressa Hukan jäsenille

Ulkotenniskentät Korkeasaaressa Hukan jäsenille

Päivitys 16.5.: Kentillä olevan lumen vuoksi Korkeasaaren tenniskentät avataan viikkoa suunniteltua myöhemmin eli 6.6. alkaen ja vuorojen varaus on mahdollista hukkalaisille maanantaista 23.5. lähtien. 

Huikeita uutisia hukkalainen! Tänä kesänä Hukan jäsenillä on mahdollisuus varata ulkotennisvuoroja Korkeasaaresta 1.6.–31.8. välisellä ajalla. Vuorojen varaus on mahdollista Hukan nettivarausjärjestelmässä kaksi viikkoa ennen ensimmäistä vuoroa, eli keskiviikosta 18.5. lähtien.

Hukan jäsenten varattavat vuorot:

  • maanantaisin klo 19–21
  • keskiviikkoisin klo 19–21
  • lauantaisin klo 13–16

Ulkotenniskenttävarauksiin pätevät samat säännöt kuin muihinkin varauksiin, eli jäsen voi tehdä yhden varauksen/laji ja yhdellä henkilöllä voi olla enintään kolme voimassa olevaa varausta kerrallaan. Ulko- ja sisätennis luokitellaan eri lajeiksi, joten jäsenellä voi olla yhtä aikaa voimassa oleva varaus niin ulko- kuin sisätenniskentälle. Näytäthän jäsenkorttiasi saapuessasi varatulle vuorolle Korkeasaareen. Ulkotennisvuoroja ei siis tarvitse kuitata käytetyksi Hukan vastaanoton kautta, vaan Hukan vastaanoton henkilökunta kuittaa vuorot käytetyiksi. Peruutukset tulee tehdä vähintään 45 minuuttia ennen vuoron alkua. Mikäli olet estynyt saapumaan vuorollesi viime hetkellä, ilmoitathan siitä joka tapauksessa Hukan vastaanottoon.

Mukavia tennispelejä hukkalainen!